Нов Овчи кашкавал - вакум

Овчи кашкавал - вакум

Нов продукт

Овчи кашкавал - вакумирана опаковка

Приблизително тегло 1 кг

Внимание: Последни наличности!

20,00 лвс вкл. ДДС

No customer reviews for the moment.

Write a review

Овчи кашкавал - вакум

Овчи кашкавал - вакум

Овчи кашкавал - вакумирана опаковка

Приблизително тегло 1 кг

Още продукти